Jag vet..

Det var längesedan nu igen..suck..aja..det är ju ändå ingen som vill hjälpa mig att fixa min sida.Så tråkigt å skriva i denna fula rosa färg..Tänk om jag faktist hade lärt mig å tagit in det som vi "lärde" oss på grafisk form lektionerna i gymnasiet..
Idag är det vecka 41 för mig då..(40+1,mer exakt)..Snacka om tröttsamt..
Igår var vi hos barnmorskan,nu väger jag hela 100kg exakt,haha.Kommer bli kul å göra sig av med "några" kilon sen..kommer nog bli plättlätt...eller..
Den 28/3 (Viktors födelsedag för övrigt),ska vi göra ett ultraljud å se så att allt e bra där inne i magen,tillräckligt med fostervatten osv.Är allt bra får man vänta en vecka till innan igångsättning,annars blir det igångsättning på en gång.Men jag hoppas ju såklart att det sätts igång av sig självt,det vore ju det bästa tror jag..
Ju längre tiden går desto mer fruktar jag förlossningen,hon kommer ju va så stor att jag kommer spricka hela vägen upp till ryggen..:/
Idag har jag fått hjälp av världens bästa Lotta <3 Jag har ju haft "lite smått" panik över det här med försäkringskassan..Jag har ju ingen aning om hur sånt där "pappersarbete" funkar.Lotta förklarade över telefon medans jag satt framför datorn lungt å fint,helt plötsligt blev det ju faktist ganska enkelt.Hon vore bli lärare.Hon är fantastisk och helt underbar.Tack för hjälpen underbara fina vän <3 Jag älskar dig!
Det är det bästa som finns,vänner som ställer upp när man verkligen behöver.Det är bättre än presenter,nog för att jag alltid älskat mer att ge än att få :) Men jag ääälskar att få hjälp med sånt som gör mig galen.
Tänk egentligen va?Vilka fantastiska vänner jag har :) vad har ni för vänner egentligen?Dom kan inte vara mer än bra,för jag har dom bästa.Så det så :P
Nähä,krypa ner brevid älskling å väcka honom för att han ska upp,åka till statoil,köpa macka och hämta upp Öner och sen åka till jobbet.Och jag?Ja jag ska väl försöka sova,men det lär bli en del avsnitt av Dark Angel först..Sov sött!

Mys med fina tjejor i centrum :)

Imorse kom Stefan och plockade upp mig efter jobbet vid 9-tiden,så åkte vi till McDonalds och skulle äta frukost.Påvägen så frågade jag om det gått bra på jobbet,då säger han ja men det var väldigt mycket,sen säger han:Vad har du gjort idag då?Hahaha snacka om å ha skev tidsuppfattning,stackarn.
Han hade också glömt att anledningen till att vi skulle äta frukost på Mcd var bara för att vi efter skulle till barnmorskan..Men vad gör det om hundra år :)
Lisa var inte där (ovanligt),så vi fick gå till Birgitta istället.Stefan gillade henne mycket bättre än Lisa.Jag gillar henne också men dom flesta där är gulliga så..Och jag kan ju verkligen säga det också,för jag har väl haft alla nån gång..haha..
Sen var jag och lunchade med Sandra och Meghan (Vincent och Ella) på tacobar.
Köpte dop-present till Bojan,och tror ni inte jag inte kunde låta bli å köpa 2 presenter till..Fan jag är fan hopplös,jag har en ny sjukdom den heter kan-inte-sluta-köpa-presenter..
Ena till Zacharias och likadan present till min systerson (som en grattis till att få kusin-present och grattis till jag-vet-inte-vad..).
Mina fina vänner när dom var preggo <3 Ja Sandra och Meghan,ni får faktist stå ut med att jag lägger upp den här fina bilden på er.(Det är ändå ingen som läser min blogg).
Puss på er <3

Längtan är SJUKT STOR <3

Här ligger hon tryggt i mammas mage..Men jag vill ju att min älskade lilla tjeja ska komma ut till mamma och pappa och mysa <3 Längtar nåt fruktansvärt.
Jag har druckit lite hallonbladste,jag fått av Meghan (STORT tack).Meeen..verkar inte funka alls :(
Har även provat äta en hel ananas,funka inte heller.
Gått i trappor,gått på promenad,haft sex..inget verkar bita på min dotter.Å jag vågar bara testa sånt som är ofarligt,vill ändå inte tvinga ut henne med elaka metoder.Men hon vill helt enkelt stanna där det är varmt tryggt och kanske mysigt(?)..Bara hon inte gör som sin mamma..Jag kom nästan 3 veckor "för sent"..
Och snälla snälla lilla älskling kom inte på morfars födelsedag,jag ber dig!
Uppe på natten som vanligt..Stefan har ju bytt arbetstider så han jobbar 1:00-9:00,och jag har ju så svårt att somna utan honom :( Men jag jobbar ju inte längre eller har nåt att göra eller så,så det gör inte så mycket iof.Har alltid varit lite av en nattmänniska.Igår städade jag till klockan vart 3.Idag har jag lyckats städa till klockan 00:30.Tycker jag är duktigt av mig ändå.Ska försöka somna nu efter jag postat detta inlägg,för imorn ska jag till barnmorskan (förhoppningsvis sista gången innan Malou föds) klockan 10:30 och efter det luncha med min bästis Sandra i centrum.
Undra om jag är helt förberedd nu på att föda,jag trooor jag packat allt och fått allt iordning här hemma tills vi kommer hem..jaja det visar sig,jag har iaf det viktigaste :)
Kom nu mammas lilla hjärtegull,jag vill träffa dig <3

RSS 2.0