Hårfärg

Här får ni en bild på min "fina" färgning..
Blev för övrigt ganska nöjd med sminkningen och så idag :)
Jag som alltid brukar behöva stressa in i det sista när jag ska iväg,tänka sig nu sitter jag här å väntar ut tiden framför datorn..nåt är fel..

KusinerVitaminer

Färgade håret igår som sagt...Blev lite utanför som vanligt men inte så farligt.Det försvinner ju ändå snabbt.
Blev ingen tacos igår för mina fina kusiner kom över på fika precis när vi skulle börja laga.
Stefan (kusin) fick med sig en burk biskvier.Hoppas dom är uppskattade.
Fick en extratid idag, 17-22 :) Bra,alla extrapengar är välkommna..Ja jag vet jag får ju inte pengarna direkt i handen men kanske får en juste lön ist!Nu ska jag slänga på mig ansiktet,fixa håret å bege mig till centrum för fika med Sandra å Zachrias idag igen :D

Mys mys mys..

Idag gjorde jag klart dom sista biskvierna..med lite vit choklad på ;)
Efter det sminkade jag mig för att sedan möta Sandra å Zacharias vid port73 för att fika.Vi har haft supermysigt,det är så lugnt å fridfullt där till skillnad från Centrum.Zacharias fick gå själv medans Tant Therése (jag) höll koll å Sandra plocka ihop grejjerna..Han styrde stegen rätt mot lekhörnan,haha.
Sen gick vi runt å kollade lite i affärer,fan vad man vill ha pengar!
Köpte en body å face crub på Inn&Finn som jag tänkte prova ikväll å se om mina "knotter" på armar försvinner å ansiktet blir lenare.Det luktade fantastiskt gott iaf,så fyller den inte den funktionen som den ska så fyller den iaf lukta-gott-funktionen :D
Sen så köpte Tant Therése en nalle till Zache,superbilligt å han blev glad,det är så det ska va!
Efter fikat m.m så åkte vi över till Maxi,där handlade jag kvällens middag plus lite kvällsmat (nudlar,ravioli).Till andra kvällar då naturligtvis.Ikväll blir det tacogratäng med öl till,mums.
Får se om Kerstin å Stefan kommer över å fikar ikväll.Sen blir det lämna tvätt till mamma,för vår förbannade tvättstuga är ju inte klar än :( Sen kväll alltså,men jag är förmodligen ledig imorn me.
Nä nu måste jag verkligen färga håret..

Feeling good!

Idag har jag städat,bakat,lagat mat etc. etc...Känns skönt,äntligen ett rent hem igen :) Jag är lite mör i kroppen,kramp i högerarm å hand pga. bakningen,ont i fötter å rygg av städandet..men det var det värt.
Stefan kom hem å gav mig komplimanger för allt jag gjort,då känns det om möjligt ÄNNU bättre!
Åt lite god mat framför BB.Nu är det kondomvikning som gäller innan läggdags.Tjopp tjopp..

Gatan nästa?

Gårdagen bestod av gråt gråt å gråt...Idag kommer det nog bli samma.Hur fan ska pengarna räcka?Har inte ens råd med mat.Varför fick jag t.o.m. mindre pengar än förra månaden?!När det var den sämsta månaden någonsin.
Jag är så svag att jag inte ens vill fortsätta leva.Jag får nog min vilja igenom oxå med tanke på att jag inte har råd med mat.Hatar Maxi,och så måste jag dit å jobba å försöka å le å inte bryta ihop.Har dom inte gett mig min sjuklön nu så ska jag fan döda en person på Maxi idag.
Om jag gråter,fråga inte vad det är utan gå bara därifrån.

Tack Kusse <3

Bästaste kusiner man har va?!Ja just det,JAG!!!Kan slå vad om att ingen har lika fina underbara kusiner som jag!
Stefan (kusin Stefan då naturligtvis) ringde å frågade om jag var hemma,så sa han att han skulle komma över.Jag trodde han ville fika,men han skulle tydligen bara ge mig en sak...En elvisp :) Så att jag kan göra biskvier...hahaha han vill verkligen att jag ska göra det till honom :D Jag har önskat mig en elvisp länge nu,å tänkt köpa en nu när lönen kommer, men så fick jag en :D Trodde alla hade en hemma men tydligen inte min älskling,å jag har ju inte behövt förns jag flyttade hit.Behöver jag bara köpa ett rivjärn,å det är ju inte lika dyrt!
Tack tack tack Stefan!

Fikadax!

Nu är det bråttom bråttom å ändå så sitter jag här...Jag ska hoppa in i dushen, sminka mig, dra på mig nå jävla kläder å sen ta bussen till port 73 å träffa Sandra Å Zacharias. Har hunnit laga käk till mig å gubben,ätit,å diskat..
Beställde en sak från nätet igår,satan dyrt...

Vika kondomer..

kan vi göra tills vi dör..Vi ska vika 5000 kondomer å få 1000kr för't,skitjobbigt å tar aaaldrig slut..Värt det?!Vet inte,pengarna går till My's födelsedagspresent, så om hon blir gad över presenten så är det helt klart värt det!
Imorgon ska jag städa lite,laga lunch till hjärtat sen fika med Sandra å Zacharias på port 73.
Haha fångade bästa bilden på älskling,han gäspar å kollar på mig samtidigt..

Bok

Läste ut en bok imorse..I det tysta..Ush ush ush,riktigt hemsk.Händelserna i boken alltså.Läs den.
Får QQQ (av QQQQQ)

Visste ni..

att igår var månen 23% större än vanligtvis.Det händer en gång var sjunde år lr va det nu var..minns inte riktigt.
Månen lös stark som fan,men jag tyckte inte den såg så myckt större ut..Tog en bild..men den är ju såklart pissdålig..

Bowling,Bio,China-resturang

Det var dagen igår det :) Hade det jättebra! Innan bowlingen var jag i centrum med Sandra å Meghan.Himla mysigt!Längtar tills vi ska ha tjejkväll hemma hos Meghan på lördag.
Älskar verkligen mina tjejer ENORMT mycket!<3
Vid 15:45 kom Dirk å Dessie och hämtade upp mig i centrum,för att möta upp Mamma,Micke å Tommy vid bowlingen i Årsta.
1* Dirk
2* Dessie
3* Tommy
4* Jag
5* Micke
6* Mamma
Att Dessie kom 2:a är helt otroligt med tanke på att hon bröt av halva tumnageln i halva serien..Starkt!
Efter bowlingen åkte vi vidare till Medis å kollade The Adjustment(?)..skitfilm!
Och efter det åkte vi till China Hua Dong i Länna å åt,mycket gott!
Nu undrar ni säkert..vart var Stefan hela tiden?!Han var å fiskade i Rudan med sin far sin kompis å hans dotter å far..När jag kom hem var hans vän å dotter kvar hos oss..Dom åkte väl vid 23-tiden har jag för mig..

Tillägnat Jessica <3

Varför var du inte med å delade denna flask med mig igår?!

MIcket stålar!

Hoppas jag på att få!Har tagit 3 extrapass denna vecka :) Känner mig duktig!Skulle iof behöva vara hemma å städa oxå,men vafan,det hinns kanske me imorn innan jobbet för extrapasset imorn är 16-22.Haha tänk va,förr hade jag ju aldrig tagit ett extrapass på en lördagkväll.
Idag hade jag skönaste passet, 11-15:30..Efter det åkte jag till bolaget å inhandlade 8 Heiniken å en Cinzano Asti som jag å Stefan ska festa loss på ikväll!Fira våran 8-månaders dag i efterskott.Så jävla sugen på öl nu..Kom heeem Älskling,vill inte börja utan dig.Känns väldigt oansvarigt å dricka dagen innan jobb,jag lovade mig själv att aldrig göra om det efter att jag spydde i kassa 14.Men jag har inte druckit sen min födelsedag så jag kan iaf få dricka lite tycker jag..lr..fan..bara jag inte mår dåligt imorn..
När jag kom hem gjorde jag mackor å o'boy, tände ljus å kollade på BB live på tv..Älskling fixade till mig idag <3 Ja,jag vet..jag är tönt!BUT STILL..I LOVE IT!!!

Kyckling "gryta" till middag :)

Mums!Det var gott med lite mat i magen,å en relativt tidig middag för en gångs skull!
Varit hos Jelena, Jimmy å Bojan idag.Gud så söt han var då (Bojan såklart).
Noppat mina knappt existerande ögonbryn hos Keskin,hon har superbra ljus å spegel.Vilket vi INTE har,därför jag ofta har alldeles för mycket underlagskräm i fejjan.
Ne nu måste jag bajsa,TJING!

Saknar henne redan!

Nu snart ska jag hoppe in i dushen å göra mig redo för en tripp till Handen,måste köpa nåt litet bbisplagg..Ska till Jelena å Jimmy å deras lilla Bojan idag :) Ska lukta på bebis,wiie!Bästa doften som finns!Fanns det babydoft som parfym skulle jag spruta ner min halsduk å sniffa jämt å ständigt.Okej det där lät lite wierd..
Stefan spelar på sitt Xbox,jisses..Kan det verkligen vara så roligt?!Jaja han gör som han vill.
Älsklingen mådde jättedåligt igår :( men det berodde nog på att han hällt i sig en kanna kaffe innan han skulle sova,å sen inte kunde sova utan var vaken hela natten?!
Igår jobbade jag,fyfan säger jag bara.Vilken jävla dag det var då..Chefen balla ur fullständigt å det blir ju inte så bra när man själv redan är på halvpissigt humör.+ att alla kunder var helt jäva cp.Kunderna trängde sig,dom kastade Mc donaldsmuggar fulla med cola efter personalen osv osv...Sen klagar dom över att vi bygger om finkem så att det ska bli jättefint å fräscht,för dom inte kan få sin förbannade tandkräm...Svar:Men vi hämtar tandkrämen åt dig :) Svar:Jag vet inte vilken jag vill ha,jag vill kolla själv! JÄVLA bittra människa DÖ!Där står alltså folk å gnäller över att dom inte får välja sin jävla tandkräm själv, när det precis varit en tsunami i Japan.Jävla lyxproblem.
My får vi säkert inte träffa förens om 2 veckor igen..Så trist,man saknar henne redan juh.
Man kan inte annat än älska den här söta glada flickan!

Slyrran Slis!

Först vill jag bara säga att jag haft en supermysig dag/kväll..den började iof inte bra.My blödde ofantligt mycket näsblod och sedan var det en bajsolycka utan dess like..
Hursom,vi lämnade henne till hennes mor vid 15:30 sen åkte vi å tankade å sedan hem till min mor å låtsaspappa på herrhagen.Mamma å Micke kom hem från Maldiverna igår morse,dom jäflarna.Bruna å fina.
Mamma var snäll å betalade min tandläkar-räkning tills vidare,då jag inte har några stålar :(..
Sen blev det tacos.Så himla gott.Och efter det fika med hemmagjorda biskvier som syrran gjort (den lilla) även dom supergoda.
Dessie, Dirk, Tette, Johan å Elvis var oxå där,men Tette Johan å Elvis åkte innan fikat för Elvis har ögoninflammation å mådde rent ut sagt piss.Stackars mosters lilla hjärta,hoppas han blir bättre snart.
Jo,åkte även förbi jobbet med mammsen..Köttfärsen vi skulle ha till tacosen var dålig..SATANA PERKILE VOI VITTO (stavas nog verkligen inte så men..)men det löste vi ju smidigt iaf..
Sen var det en till grejj...Dom har börjat visa en reklam igen som försvann ett tag,alpro soya reklamen...Haha hursomhelst så utbrast min syrra (Tette) en gång att;NU RAMLA HON!!!Va?! Tette;Nej men det skulle varit roligt..
Hahahaha!!!Fyfan vad jag skrattade när jag såg att dom börjat visa den igen.Jag skrattade då å jag skrattar än..Förbannat braåligt skämt!!

Inget kaffedrickande idag inte.

Igår drack jag så mycket kaffe så det sprutade ut genom öronen,på kvällen blev jag illamående,FY.
Nu står Älskling i dushen å My kollar på Lotta på bråkmakargatan som vanligt..Har väl sett den ca 5 ggr idag redan,JIPPIE.....
Ska jobba 17-22 idag,fy gillar verkligen inte stängning :( Men idag är det bra pengar :D Gillas!

Älskling lagade mat

Falukorv å makkisar :)
Men det var innan jobbet det,nu är jag hungrig igen...

Städa..

Städa städa varje fredag...Haha jo jag har faktist städat idag,dammsugit,plockat undan,bäddat sängen,diskat torkat av...Klappar mig själv på axeln. Började med att jag blev så irreterad över att Stefan aldrig gör nåt här hemma (i städväg alltså).
Igår låg både jag å My däckade,jag i sängen å My i soffan.Vi sov mest hela dagen.Senare åkte vi alla å handlade på Maxi,glass,godis,läsk,chips,och..falukorv.Man får faktist äta godis när man är sjuk.
Barn e sötast när dom sover,lr hur var det?!
Jobba 16-20 idag då..

My med halsfluss..

Stackars barn :( Måste vara jättejobbigt,hon låter som en 70årig tant i halsen.Vi försöker få henne å va lugn å stilla,men hon vill mest springa runt å leka.Vad gör man?!
Just nu försöker Stefan hitta en film som vi kan titta på alla 3,verkar som att det blir Prinsessan å Grodan,wiie en av mina favvisar :)
Verkar inte bli något jobb för mig idag,dom har inte ringt än iaf..
Just det,igår på jobbet hände en hemsk sak..Det stod en bil utanför Maxi som larmade som bara den,så jag gick ut för att skriva upp reg.nummret så att David kunde ropa..hursom så när jag kommer ut till bilen så sitter det en bebis i en barnbilstol helt ensam där.Jag menar,VAD ÄR DET FÖR EN JÄVLA FÖRÄLDER???Lämna sin bebis ensam i en bil medans man går in å handlar???Jag saknar ord!

Underbara Jessica <3

Finns det någon som är mer söt än min kära vän Jessica när hon är sådär lagom bitter?Svar:Nej.Ingen är som henne,and I love her for it.Man blir sådär varm inombords å får direkt ett leende på läpparna när hon säger sköna kommentarer som man vet bara kommer från henne.Varmt tack för att du finns i mitt liv!

Kebab till brunch

Stefan kom hem på lunchen med kebab till oss :) Jag var vrålhungrig så det var riktigt smarr smarr :)
My har halsfluss :( Så Stefan ska vabba tors-fre,va mysigt det ska bli att ha båda älsklingarna hemma.
Säger jag nu iaf,sen kommer jag säkert få utbrott för att jag "aldrig" får vara själv...
Kommer få otroligt dåligt samvete om jag gör det jag tänkt göra idag,kolla på bb å unga mödrar hela dagen...et är ju så fint väder ute :D Älskar solen,men varför kommer den alltid så opassande?! Jaja nu ska jag inte vara bitter,jag kan ju faktist både gå ut på en promenad OCH kolla bb å unga mödrar :) Men känner jag mig rätt så förblir jag inomhus idag tyvärr..
Kanske ringa Sandra å Lotta om dom vill promenixa ut idag?!

Jobbdag!

Känns som en sån där dag då jag är busig som fan men ändå kommer göra ett förjävla bra jobb!<3 såna dagar!14-22 idag alltså..see ya!

Seppo kom över..

Sebbe ringde Stefan å ville komma över å umgås å spela. Vi blev lite hungriga å hade buffalo wings hemma med aioli å bea..blir lätt lite grisigt som ni ser..hahaha!
Jag sitter framför datorn å pillar medans.. Skönt å kunna göra saker utan att Stefan springer som en svans å bara vill umgås konstant.Han har lite svårt att vara ensam.Inga illa ment,men jag behöver lite egen tid ibland :)
Såg The Last Song idag,den var helt ok.Förutsägbar men vilken film är inte det (romantisk komedi)?
Har ju skaffat oss en såndär on demand-box ..så vi kan ju se alla filmer som visas på tv1000 när vi vill,asbra!Jag är jättenöjd än sålänge.
Nä,nu blire nog till att diska klart sen läsa lite bok :)

Fattiga riddare till frukost

Mycket gott :) Ska bara ha söndagsmys heeela dagen idag med älskling! Kanske städa lite,började städa i förrgår men blev inte riktigt klar.Det är mycket som ska städas när man haft besök av 3 smågrabbar..Här är ett litet bildbevis på ett av busfröna <3 

Satans värk!!!

Så jävla trött på att ha ont å må dåligt nu!!! Jobbade idag,snacka om dö-tid.Hade fan varit roligare å vara hemma iaf.Jag som tänkte att det skulle va skönt å få jobba lite faktist,men icke..Ända höjdpunkten var väl att Sandra å Zacharias kom å handlade <3 Gjorde fattiga riddare nu när jag kom hem,åt dom framför ett avsnitt av Unga Mödrar :) Har sjukt ont i huvudet så ska vila en timmanu innan Älskling,Sandra Patrik o barnen kommer hit..

Får man bli sämre?

Jag blir så arg på häxan, så fyfan säger jag bara! Hur kan man säga att vi inte får ha My när det är våran (Stefans) helg,å sen gå ut å supa sig redlös hela helgen?! Vi fick ta henne på fredagnatten bara för att dom skulle ut,sen blev det ett jävla gnäll dagen efter.Var fick My vara på lördagen då?Hos sin äckliga mormor lr?! Vi saknar My hur mycket som helst å så får inte vi ha henne ens på våran lilla helg bara för att hon ska visa upp sin dotter.Jag menar vad är det?Hon var ju inte ens med sin dotter!Blir så upprörd! Sen har hon mage att be Stefan om pengar till dagis?När hon köper nya pjuck till ungen hela tiden, som hon ändå växer ut snart..SUCK!!!

Biskvier

Dom blev jättegoda.Var inte så svårt å göra,lr om man vill få dom fina så är det nog svårt..Desirée fick göra det jobbigaste,röra smör å florsocker,hehe.

Okej..

Jag vet jag är dålig..Men har varken haft ork lr något som helst att skriva om när jag varit dålig (pga tanden.) Kan kort bara skriva att jag varit svullen som fan,sett ut som en människohamster.Och i förrgår började en gul nyans spridas runt munne..snyggt.. Igår gjorde jag äppelpaj för första gången,då mina bästa väninnor Sandra å Lotta med deras söner Zacharias å Hugo kom över å gjorde mig sällskap i allt mitt onda.Det var nog ganska lyckat iaf,jag tyckte om den :) Det var underbart med lite sällskap,det blir så tråkigt å bara vara hemma själv i en vecka. Idag ringde jag jobbet (igen,jag har ringt varje dag sen borttagningen tror jag),å sa att jag skulle komma å jobba imorn.Jag är fortfarande svullen å har ont,men jag klarar bara inte av å vara hemma mer + att jag behöver alla pengar jag kan få.Det är inte billigt å ha ont.. Nu sitter jag här nydushad,nyrakad å insmord å fin känns fräscht å skönt.Hatar att vara svettig å klibbig,fyfan. Idag är det mycket som ska hinnas göras...Min syster kommer över på eftermiddagen.Innan dess ska jag helst ha hunnit städat,diskat,fixat mig (bara för att jag vill,har känt mig superful en vecka snart).Sen när hon kommit hit (förhoppningsvis med en..nej nu har jag fan glömt vad det heter..snacka om wierd..aja en sån som man river saker med?) så ska vi för första gången gör egna biskvier :D Tror det kommer gå åt h*vete men jag bara måste prova!ÄLSKAR BISKVIER!!! Det kommer komma bilder,jag är inte så hajj på datorer bara..koppla in å sätt in osv...hahaha låter lite som min käre mor.. Nej nu måste jag nog sätta lite rulle om jag ska hinna allt innan Dessie som sagt...

RSS 2.0