Största getingen jag sett..

Har småstädat (fast jag skulle storstäda)..diskat,gjort rent toaletten å dörrar å dörrkarmar,burit ner sopor..När jag skulle slänga glasflaskor så såg jag den största getingen i mitt liv,den var gigantisk HUALIGEN!!!
Lunchat med min älskling,jättesmarrig pizza men orkade bara halva för den var oxå gigantisk..
Ska vila lite nu innan Stefan plockar upp mig för att åka till Sandra och Patrik och barnen.Tog en treo nyss för hade lite smått ont i huvudet.
Längtar tills imorgon då min fina vän Sandra ska föda sitt andra barn <3 Jag är så nyfiken på hur han ser ut :)
Hoppas jag får träffa dom snart!Wiiie :D
Som sagt sova en stund då,Tjing!

Anita 50år

Ska åka och fira Stefans moster Anita som fyller 50år :)
Hoppas det blir trevligt..Lite småtrött är man jöh efter att supit med älsklingen igårkväll..Haha vi fick ett litet ryck å drack några öl å cider igår :)
Sov till klockan 14 idag,så sköönt,helt död.Stefan å andra sidan blev tvungen att gå upp vid 10rycket å fixa bilen på hans pappas (Jojje) jobb.Skönt å ha den klar :) Jahapp dricka upp cidern å umgås med Älskling å Jojje innan vi blir hämtade av lena (Stefans mamma).

Ingen bild nu heller..

Jag vet, skittråkig blogg,skriver sällan å sen när jag väl gör det så har jag ingen bra bild å lägga upp..
Igår fick jag min mens :( så igår började mitt mensmonsterhumör komma fram..not fun..
Jobbade,sen åkte jag å Stefan hem till Sandra,Patrik och barnen för mellersta Oliwer fyllde 3år :)
Har sett min lön..YIIIHOOO!!!!!Den var inte dum inte :D Ska leva gott denna månad och möjligtvis kunna spara lite :)
Ska snart åka och jobba ett meningslöst pass..hela 3 timmar..:S
TJING with a happy face :)

Texas <3

Igår fick jag träffa min lilla systerson för första gången <3 Han är ju sååå söt!
Fick även vara med Syrran Elvis och såklart svåger (som passade på att retas i vanlig ordning,haha).
Idag är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter..ska försöka komma ihåg att ta med mig Due Date till Helena så hon kan se hur sjukt rolig den filmen är!Ska jobba 16-20,minipass men jag vill inte jobba alls,bara sooova!
Glömde kameran så blev inga foton,bara ett på mobilen men jag vet inte hur man för över så får fixa en annan dag :(

Slutar..

Jag tänker sluta blogga snart,det är ju aldrig nån som kommenterar iaf...(förutom du jessica :))
Idag har jag jobbat extra-extra..haha det jag menar med det är att jag fick en extratid för idag för längesedan,sen så fick jag extratid på det :) JAG ÄLSKAR PENGAR!!!
Idag firar jag å Stefan 10 månader <3 :) Tiden har gått fort.Älskar honom av hela mitt hjärta!
Han fick en toffifee av mig som "present",som han sluka på mindre än 10 min å jag fick inte ens en enda liten smakbit..
Men okej,bara för att han är han och jag inte ska äta sån skit.
Nu blir det nog lite läsa av vampyrboken jag lånat av little sister,then go to sleep :D

Fredagsmys å Gröna Lund!

Igår var det grönan med Maxi,det var kul.Jag var med "gamlingarna", kan det vara för att jag tillhör dom nu så att säga..haha!Kerstin vann 5-kampen som vanligt.Stefan var ute med Dirk å Sebbe,så jag Kerstin,Stefan(kusin) å Dessie hade filmkväll hos Kerstin efter att jag å Kerstin varit på grönan.Vi såg Due Date (lovet it) å åt chips å dipp,ostbågar,centerrullar(som vi vunnit) å drack coca cola :) Var en riktig svullodag igår..Jag åt langos (BÄSTA) ,sockervadd å munk på grönan innan filmkvällen..inte bra..
I fredags var jag med bästaste Sandra,Zacharias å Meghan!Vi var först en sväng på "portan" sen så åkte vi till prissma och åt pizza..när jag skulle hjälpa Sandra av med vagnen så klämde fitt-kärringen mig i bussdörren..AJ!
Fick som tur var inga blåmärken,hade jag fått det och ont efteråt så skulle jag fan leta upp fitt-fan!
Efter pizzan gick Meghan hem och jag,Sandra å Zache gick hem till deras place.Jag å Zache spelade bandy,han är så grym :)
Här kommer lite bilder från helgen sen ska jag höpp i sängen!Tjing!
Starke man,som sin mor...
Kom å lek med mig Tant Therése!
Har aldrig sett ett barn skratta så mycket som när jag rockar rockring..
Världens finaste "tjockisar" <3
Älskar den här bilden,gud vad vi skrattade!
Som ni ser..
Som vanligt,vinnaren av woody!
Min underbara gudmor och kusin <3

HATA Gurkan!

Äntligen är Katerina-fittan ute ur huset (ja,jag pratar om BB)..Nu ska fan den där uppblåsta jävla skitsnackande-turkafans-jäveln ut!!!(Jag vet,orka bli upprörd över ett tv-program) men jag blir det,jag är så arg.Hur kan man vara så falsk som människa?!Jag hoppas jag inte är vän med någon så falsk som han.Inte ens jag är sådär falsk å elak,å jag har ju mina stunder då jag hatar allt å alla.Men jag erkänner det å skäms ibland för vad jag gör å säger men han har juh för fan ingen skam i kroppen alls!
Jag tycket han var så rolig i början,men vad hände?Han fick storhetsvanisnne å tror att alla älskar honom.PYTTSAN,säger jag.Det är inte många som tycker om dig "Gurkan".

Jag e sämst!

Fan vad jag är dålig på det här med att blogga...jaja jag skyller på arbetet,har nu idag min första lediga dag på 6 dagar.SKÖNT!lr vad säger jag?!Skönt?Tvättar å städar,när det är fint väder å inte kan sola,för har ingenstans att sola om inte hos mamma men då måste jag ta mig dit på något vis...det är väl kanske inte top notch?!
Fast and the furios five var hursomhelst ASGRYM!As usual!Köpa så fort den kommer ut såklart!
Klagade på min trasiga hårfön på Keskins kalas,mormor så söt som hon är springer å hämtar plånboken å ger mig 200kr så att jag kan köpa mig en ny!Det har jag gjort och den är skitbra!TACK MORMOR!<3

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann!

Nu har jag läst klart den,det tog sin lilla tid.Jag har jobbat och gjort så mycket annat att jag helt enkelt inte hunnit läsa så mycket.Men gud så bra den var!Riktigt rolig.Jag hoppas jag blir likadan som gamling!
Helt klart läsvärd!Den får betyget QQQQ av QQQQQ.

Lat

Latdagen är här..Idag ska jag inte göra ett skit mer än att läsa,kolla på tv å film å äta :) Förns senare ikväll,då ska jag göra mig iordning för att se..håll i er...Fast and Furios 5 :D Så jävla rätt!!!
Nu blir det kanske lite äggmackisar till frulle,NICE!!!
Återkommer med kommentarer om hur jävla bra filmen var!TJING!

Tröttsamma grannar!

Någon dag i veckan satte en granne upp en lapp om att det är någon jävla idiot som slänger massa sopor i utrymmet mellan porten å garaget,två hade skrivit att dom instämde.Jag och stefan instämmer oxå men skrev inte,så då återstår det 5st..undrar vem det kan vara..Den lappen var iaf borta idag,den skyldiga kanske kände sig utpekad..Och jag mötte en tjej som var i tvättstugan samtidigt som mig och som bor i samma port och hon har ju sprungit in och ut genom den dörren där lappen satt på ett antal ggr idag...
Nyss så rökte jag utanför porten efter att jag tvättat,när jag sedan var ner till tvättstugan igen så satt det en lapp på porten där det står: Vänliga boende/gäster!Fimpa inte utanför porten när du rökt!
Då kommer min fråga:Vart fan ska jag fimpa då?Det finns ju ingen askopp!Jävla gnällfittor,jag fimpar vartfan jag vill,har ni grannar inget bättre å ägna er åt än "hemliga" lappar?!
Det är illa nog att jag skriver detta nu,men för fan,sluta gnäll!

Tack för en underbar helg!

Haft tokmysigt hela helgen.helgen började med att vi var bortbjudna hem till Sandra och Patrik å barnen (Lowe,Oliwer och Gustaw) åt en supergod middag sen tog vi bussen till Vendelsö gård å såg på valborgsbrasan sen gick vi hem därifrån,blev lite alkohol sen slocknade patrik.Jag fick ont i huvudet å somnade kort därefter.Men Sandra å Stefan var minnsan uppe till 5 halv 6 på morgonen,haha..
Sov över där iaf som sagt,sen så körde Patrik hem oss efter frukost.
Gjorde oss i ordning för att sen åka å fira Linda å Danne och sen mormor.
Efter allt firande av födelsedagar så åkte vi med Kerstin och Stefan (kusin) hem till Stefan och åt grillat :D Så Jäkla gott!!!Vi hade riktigt trevligt!Så tack alla som gjort min helg underbar!

RSS 2.0