HOT!

Typ rinner bort...men..jag klagar inte :) Jag har börjat älska sommaren (vintern var min favvo sen barnsben)..
Jobbig natt..låg vaken till klockan 4:30 och gick upp 06:30 för att jag hade tvättis.Kändes som att jag hade sovit 10min,åh vad jag hade velat strunta i den där tvätt-tiden, men måste man så måste man..
Efter tvättis så plocka syrran (Tette) upp mig för en liten lunch för att jag sen skulle till globenhälsan på hälsoundersökning pga mitt jobb.Jag skulle ha färgat Helenas hår efter,men jag var så taskig att jag frågade om vi kunde ta det en annan dag, för jag orkar verkligen inte :(
Jag har legat och halvsovit framför unga mödrar,nice.Stefan är och träffar underbara My.
Jag vill osså :( Jag saknar henne så det gör ont i hjärtat.Men jag har ju tyvärr inte så mycket å säga till om när det gäller den saken..
Hoppas inte * jobbar imorn,orkar inte höra lr känna lukten av *..*kräks*
Anyway..det var tokmysigt att träffa Syrran Elvis och lille Texas idag (lr som Elvis säger;Teskhas) <3
*bilden är inte från idag*
-"Såpp,va den drinken slut" :D

Jag blir galen..

på min karl..Vart ska jag börja..det började imorse,först blir han sur för att jag inte orkar ställa upp å knulla hela tiden när det passar honom.Sen kokar han upp alla ägg jag köpt för bakning!Sen städar jag osv,han glor bara på tv.Han bad-duschar i timmar,inte rädd om vattnet han inte..Aaah jag blir galen!
Han är världens mest underbaraste pojkvän/sambo men ibland alltså..
Jo just det,han blev sur på MIG för att jag inte sa en tid vi skulle fira hans bästa kompis Dirk,när jag frågade honom när jag pratade med syrran.He has absolutley no fucking right to be mad at me for that!
Ja så det är det som står på schemat idag,städning,bakning och fira Dirk..
Ska sparka lite röv på han denna dära nu..TJING!

Klär i orange!!!

La upp en bild på fejjan..på mig i flytväst..Haha kan nog säga att jag fick lite kommentarer ang. denna..
Men vadå?Jag klär väl i orange?!
Förra helgen var vi ute på sjön med Sandra Patrik och barnen :) Riktigt mysigt,det blev inte som planerat men bra ändå.
Den här helgen är det ju midsommarhelgen som bekant..ledig och firade med..wait for it..Sandra Patrik och barnen :D Men jag mitt dumma nöt glömde naturligtvis kameran :( Tog iof lite kort med Iphonen men som alla kanske vet så är jag inte den mest tekniska..hehe..
Nu håller denna feta dam på att laga mat till sig själv och sin "make",kommer bli underbart..Kotletter med potatis,morötter och palsternacka i ugn samt tzatziki till *dreglar*..bergis har jag bränt allt nu när jag sitter här..TJING!
Motorn som lossnade..

Längesedan..

Var ett bra jävla tag sen jag skrev nu...kan det vara för att jag haft mycket att göra,vart nere lr bara för att jag helt enkelt är så jävla lat...
Idag har jag jobbat,fick agera personlig shoppare till Bruno..En blind herre som alltid brukar handla med sin fru Inger.Världens gulligaste par,efter mig och Stefan offcours ;D
Stefan köpte Trassel som vi ska se nu :D Jippie!!!
Fick hem ett jävligt glatt besked med posten oxå..som iof var ganska väntat.Där fick du din BITCH!!!
Man ska inte lägga ner energi på att hata (livet blir så tråkigt då),men det finns en (kanske 2 då) som jag verkligen HATAR!!!Alla vet vem..
Nähepp lite Trassel då och sen sova för att gå upp å jobba imornbitti!Tjing!

Jag Älskar Dig!

Nu är nästan allt firande över (puh)..Stefan fick den bästa födelsedagen någonsin,han fick allt han önskade sig och mer.Det är han värd!Jag älskar honom så otroligt mycket!Finns ingen annan som gör mig så varm inombords.JAG ÄR LYCKLIG :D

RSS 2.0